Om mig

Min interesse for den kinesiske medicin blev vakt i 1990, da jeg læste om QiGong som et godt redskab til at tage hold om mig selv og mit eget helbred. Det blev til adskillige kurser i QiGong, men allerede efter det første blev den en del af min tilværelse. Efterhånden fik jeg lyst til at fordybe mig nærmere i dette meget spændende område, og jeg uddannede mig derfor til QiGong-instruktør gennem et 1½-årigt forløb.

Min uddannelse har fundet sted i Danmark, Sverige og Kina, og jeg modtager fortsat inspiration og undervisning hos Mette Feilberg (se www.qgi.dk).
QiGong står mit hjerte meget nært og fylder min hverdag med ro og en stille glæde.

Efterfølgende har jeg taget en 3½-årig akupunktøruddannelse, som jeg har suppleret med anatomi, fysiologi og sygdomslære.

Jeg er medlem af Praktiserende Akupunktører, (se nærmere på www.aku-net.dk), som er godkendt af Sundhedsstyrelsen som registreringsansvarlig brancheforening.

I 2007 har jeg udvidet mit virke med Tankefeltterapi. Jeg har taget en uddannelse som tankefeltterapeut på TFT- Danmark skolen efter at have oplevet gode resultater med denne behandlingsform.

I 2009 har jeg udvidet med Metamedicin, som er en metode til at afdække årsagen til sygdomme. Kendskabet til Metamedicin giver mig god støtte under tankefeltterapibehandlinger ( www.metamedicin.dk ) .

kk

Comments are closed.

 • QiHUset

  TKM – traditionel kinesisk medicin / lægekunst kan føres flere end 4-5000 år tilbage og har en lang historie bag sig.
  I det gamle Kina indså man, hvilken indflydelse følelser, livsstil og omgivelser har på vores velbefindende. En forudsætning for sundhed, harmoni og et langt liv var og er balance. For meget eller for lidt fører til ubalance og hindrer den frie strøm af Qi (energi) i kroppen.
  Akupunktur og QiGong er to metoder til at opløse blokeringer og fremme balance i kroppen.
 • KONTAKT

  QiHuset
  Karen-Kathrine Schmidt
  Adresse: Rolfsgade 109
  6700 Esbjerg
  Mobil: 60866295
Copyright QiHuset | 2014 |