Jeg tilbyder kurser i QiGong

Med QiGong får du et redskab for livet til at give dig selv glæde, energi og balance.

QiGong hører til TCM, traditionel kinesisk medicin.

Vi arbejder med at samle energi og med at få energien til at strømme frit i kroppen. Dermed skaber vi grobund for, at kroppen selv kan klare diverse skavanker.

I QiGong bruger man enkle, langsomme bevægelser. Koncentration, åndedræt og bevægelse er her nøglebegreber.

Efter weekendkurset er du i stand til hjemme at udføre åndedrætsQiGong og seks enkle bevægelser, som involverer hele kroppen.

Stilarten hedder Da Mo.

CIMG1153

CIMG1149

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weekendkurser:

På et weekendkursus lærer man en 1500 år gammel QiGongstilart, som hedder Da Mo.

Da Mo stilen består af to dele.

Først lærer man Nei Dan, de indre øvelser, som består af seks enkle øvelser, der styrker og afbalancerer kroppens energisystem. Øvelserne bedrer kroppens almene tilstand.

Efter nogle måneders træning kan man gå videre med Wei Dan, de ydre øvelser, som øger evnen til kommunikation og videreudvikler kroppens energisystem. Træningen tilgodeser yderligere det fysiske.

Efter et weekendkursus er man hjemme i stand til at udføre åndedrætsQiGong og seks enkle bevægelser, som involverer hele kroppen.

Bevægelserne er meget behagelige at udføre, og daglig udøvelse af QiGong skaber indre ro, glæde og harmoni.

Genopfriskningskurser:

Ca. en gang om måneden kan man deltage i et genopfriskningskursus. Det er for alle, som har deltaget i et weekendkursus. Som navnet antyder genopfrisker vi Da Mo stilen, men vi prøver også andre QiGongformer.

Startkurser:

For alle nysgerrige, videbegærlige og folk, som måske vil gå videre med QiGong er det en god ide at deltage i et startkursus. Det arrangeres ca. en gang om måneden over to timer. Her prøver man forskellige QiGongøvelser ligesom man bliver præsenteret for Nei Dan stilen.

Startkurser er ikke nødvendige for at deltage på et weekendkursus.

DuftQiGongkurser:

På en kursusdag lærer man en noget hurtig form for QiGong, duftQiGong. Den hedder duftQiGong, fordi bevægelserne åbner sanserne, og fordi man efter længere tids træning kan få en oplevelse af en duft uden at kende kilden til duften.
I duftQiGong bevæger man meget armene og hænderne, hvilket betyder, at rygsøjlen bliver godt aktiveret og spændthed kan forsvinde.

Helbredsstyrkende kursus:

På dette kursus får man indblik i forskellige discipliner. Vi lærer enkle QiGong bevægelser, akupressur, dvs. tryk eller massage på udvalgte punkter på kroppen alt efter behov, og vi lærer også at bruge TFT / EFT (Tankefeltterapi) til husbehov. I det hele taget kan man sige at dette kursus har fokus på ´hjælp til selvhjælp´.

Comments are closed.

 • QiHUset

  TKM – traditionel kinesisk medicin / lægekunst kan føres flere end 4-5000 år tilbage og har en lang historie bag sig.
  I det gamle Kina indså man, hvilken indflydelse følelser, livsstil og omgivelser har på vores velbefindende. En forudsætning for sundhed, harmoni og et langt liv var og er balance. For meget eller for lidt fører til ubalance og hindrer den frie strøm af Qi (energi) i kroppen.
  Akupunktur og QiGong er to metoder til at opløse blokeringer og fremme balance i kroppen.
 • KONTAKT

  QiHuset
  Karen-Kathrine Schmidt
  Adresse: Rolfsgade 109
  6700 Esbjerg
  Mobil: 60866295
Copyright QiHuset | 2014 |