Susanne bliver behandlet for angst for hvepse, hvor hendes mål er at kunne være til stede uden at flygte. Ved behandlingens start er hendes SUD på ti og det ender nede på to. Undervejs føler hun ubehag ved at tænke på at kunne dø, at lægge låg på og til sidst at være ensom i tosomhed. Sidst i forløbet har hun et billede i kroppen af noget sort, som opløses.

Skrevet af: admin  |  Kommentarer lukket til Hvepsefobi  |  Tankefeltterapi

Comments are closed.

 • QiHUset

  TKM – traditionel kinesisk medicin / lægekunst kan føres flere end 4-5000 år tilbage og har en lang historie bag sig.
  I det gamle Kina indså man, hvilken indflydelse følelser, livsstil og omgivelser har på vores velbefindende. En forudsætning for sundhed, harmoni og et langt liv var og er balance. For meget eller for lidt fører til ubalance og hindrer den frie strøm af Qi (energi) i kroppen.
  Akupunktur og QiGong er to metoder til at opløse blokeringer og fremme balance i kroppen.
 • KONTAKT

  QiHuset
  Karen-Kathrine Schmidt
  Adresse: Rolfsgade 109
  6700 Esbjerg
  Mobil: 60866295
Copyright QiHuset | 2014 |