Eva fortæller: – Jeg følte stor sorg over at have mistet så mange omkring mig, og jeg fik en meget stærk reaktion. I lang tid oplevede jeg at se et billede af et stort spørgsmålstegn med stærke turkise farver. Jeg græd meget. Bagefter følte jeg stor mathed, tyngde i både krop og ben og en endelig en forløsning med undren. Jeg startede med et ønske om at blive fri for smerter ned i højre balle. På SUD-skalaen var jeg på seks, men det ændrede sig hurtigt først til otte ved tanken ” Det holder aldrig op,” og derefter til ti ved følelserne omkring ”handlingslammet og sorg”. Efter behandlingen har jeg det meget bedre både psykisk og fysisk.

Skrevet af: admin  |  Kommentarer lukket til Sorg  |  Tankefeltterapi

Comments are closed.

 • QiHUset

  TKM – traditionel kinesisk medicin / lægekunst kan føres flere end 4-5000 år tilbage og har en lang historie bag sig.
  I det gamle Kina indså man, hvilken indflydelse følelser, livsstil og omgivelser har på vores velbefindende. En forudsætning for sundhed, harmoni og et langt liv var og er balance. For meget eller for lidt fører til ubalance og hindrer den frie strøm af Qi (energi) i kroppen.
  Akupunktur og QiGong er to metoder til at opløse blokeringer og fremme balance i kroppen.
 • KONTAKT

  QiHuset
  Karen-Kathrine Schmidt
  Adresse: Rolfsgade 109
  6700 Esbjerg
  Mobil: 60866295
Copyright QiHuset | 2014 |