Sofie fortæller: – Mit ønske med behandlingen var at komme af med min afhængighed af søde sager – specielt is. Imens jeg blev banket på forskellige punkter, havde jeg et billede af, at jeg spiste den ene store is efter den anden, indtil jeg ikke kunne mere.

En uge efter behandlingen, hvor Sofie selv har arbejdet med TFT fortæller hun: – Terapien har virket i forhold til at mindske min lyst til at spise søde sager. Jeg har banket ca. fem gange dagligt og fundet ud af, at det hele handler om mit selvværd.

Skrevet af: admin  |  Kommentarer lukket til Spiseforstyrrelser – afhængighed af sukker  |  Tankefeltterapi

Comments are closed.

 • QiHUset

  TKM – traditionel kinesisk medicin / lægekunst kan føres flere end 4-5000 år tilbage og har en lang historie bag sig.
  I det gamle Kina indså man, hvilken indflydelse følelser, livsstil og omgivelser har på vores velbefindende. En forudsætning for sundhed, harmoni og et langt liv var og er balance. For meget eller for lidt fører til ubalance og hindrer den frie strøm af Qi (energi) i kroppen.
  Akupunktur og QiGong er to metoder til at opløse blokeringer og fremme balance i kroppen.
 • KONTAKT

  QiHuset
  Karen-Kathrine Schmidt
  Adresse: Rolfsgade 109
  6700 Esbjerg
  Mobil: 60866295
Copyright QiHuset | 2014 |