Sara fortæller: – Mit problem er tanken om at ryste på hånden, hvis jeg skal løfte et glas eller f.eks. en kaffekop, når jeg skal møde nye mennesker. Det opstår altid, når jeg skal møde nogen, jeg gerne vil give et godt indtryk af mig selv. Og her koncentrerer jeg mig så meget om IKKE at ryste på hånden, at jeg netop gør det. Under behandlingen følte jeg ubehaget, men også, at det efterhånden blev mindre. Ubehaget startede på syv på SUD-skalaen og endte nede på tre.

Skrevet af: admin  |  Kommentarer lukket til Præstationsangst  |  Tankefeltterapi

Comments are closed.

 • QiHUset

  TKM – traditionel kinesisk medicin / lægekunst kan føres flere end 4-5000 år tilbage og har en lang historie bag sig.
  I det gamle Kina indså man, hvilken indflydelse følelser, livsstil og omgivelser har på vores velbefindende. En forudsætning for sundhed, harmoni og et langt liv var og er balance. For meget eller for lidt fører til ubalance og hindrer den frie strøm af Qi (energi) i kroppen.
  Akupunktur og QiGong er to metoder til at opløse blokeringer og fremme balance i kroppen.
 • KONTAKT

  QiHuset
  Karen-Kathrine Schmidt
  Adresse: Rolfsgade 109
  6700 Esbjerg
  Mobil: 60866295
Copyright QiHuset | 2014 |