Jeg har aldrig kunnet svømme. Og mit egentlige problem var, at jeg ikke kunne/turde give slip.
Under uddannelsen som tankefeltterapeut, som bl.a. foregik i Tyrkiet, var der rig mulighed for at tage en svømmetur ved stranden eller i et svømmebassin. Først prøvede jeg at gå i bassinet, men da jeg prøvede at give slip, blev jeg helt stiv i kroppen. Senere fik jeg en behandling med TFT, og derigennem oplevede jeg, at mine ben var som jernstænger. Ubehaget var syv på SUD-skalaen og efter behandlingen var det helt nede på tre. Samme dag prøvede jeg igen at give slip i vandet, og det lykkedes! Jeg kunne nu flyde uden problemer og endda tage nogle svømmetag og komme fremad. Og det var en stor sejr for mig, som altid har været utryg i vandet.

Skrevet af: admin  |  Kommentarer lukket til Min egen klienthistorie  |  Tankefeltterapi

Comments are closed.

 • QiHUset

  TKM – traditionel kinesisk medicin / lægekunst kan føres flere end 4-5000 år tilbage og har en lang historie bag sig.
  I det gamle Kina indså man, hvilken indflydelse følelser, livsstil og omgivelser har på vores velbefindende. En forudsætning for sundhed, harmoni og et langt liv var og er balance. For meget eller for lidt fører til ubalance og hindrer den frie strøm af Qi (energi) i kroppen.
  Akupunktur og QiGong er to metoder til at opløse blokeringer og fremme balance i kroppen.
 • KONTAKT

  QiHuset
  Karen-Kathrine Schmidt
  Adresse: Rolfsgade 109
  6700 Esbjerg
  Mobil: 60866295
Copyright QiHuset | 2014 |