Lone havde diarre hver eftermiddag. Det lykkedes for os at få maven i orden, inden hun skulle af sted på en ferietur. Hun brugte 5 gange. At det lykkedes så hurtigt skyldes bl. a., at hun kom hurtigt efter at have konstateret, at det var et vedvarende problem.

Skrevet af: admin  |  Kommentarer lukket til Diarre.  |  Akupunktur

Comments are closed.

 • QiHUset

  TKM – traditionel kinesisk medicin / lægekunst kan føres flere end 4-5000 år tilbage og har en lang historie bag sig.
  I det gamle Kina indså man, hvilken indflydelse følelser, livsstil og omgivelser har på vores velbefindende. En forudsætning for sundhed, harmoni og et langt liv var og er balance. For meget eller for lidt fører til ubalance og hindrer den frie strøm af Qi (energi) i kroppen.
  Akupunktur og QiGong er to metoder til at opløse blokeringer og fremme balance i kroppen.
 • KONTAKT

  QiHuset
  Karen-Kathrine Schmidt
  Adresse: Rolfsgade 109
  6700 Esbjerg
  Mobil: 60866295
Copyright QiHuset | 2014 |