Dårlig nattesøvn og træthed i dagligdagen
Ingemar Ahlberg har trænet QiGong i et par måneder og har i lang tid lidt af træthed i dagligdagen og problemer med nattesøvnen. Han fortæller: – Om fredagen før weekendkurset var jeg helt færdig, men allerede efter den første kursusdag følte jeg mig døsig, og om natten sov jeg meget bedre. Normalt vågner jeg alt for tidligt uden at være udhvilet. Men mandag morgen efter kurset vågnede jeg og følte mig frisk og udhvilet, som ”før i tiden”, og parat til at gå i gang med mine arbejdsopgaver. Hvor jeg før ville være blevet trættere og trættere, blev jeg bare lidt irriteret, når der var problemer i løbet af dagen. Jeg kan ikke helt begribe, hvordan energistrømmen i kroppen fungerer, men hovedsagen er jo, at det virker, siger ingeniøren Ingemar smilende.

Skrevet af: admin  |  Kommentarer lukket til Dårlig nattesøvn og træthed i dagligdagen  |  QiGong

Comments are closed.

 • QiHUset

  TKM – traditionel kinesisk medicin / lægekunst kan føres flere end 4-5000 år tilbage og har en lang historie bag sig.
  I det gamle Kina indså man, hvilken indflydelse følelser, livsstil og omgivelser har på vores velbefindende. En forudsætning for sundhed, harmoni og et langt liv var og er balance. For meget eller for lidt fører til ubalance og hindrer den frie strøm af Qi (energi) i kroppen.
  Akupunktur og QiGong er to metoder til at opløse blokeringer og fremme balance i kroppen.
 • KONTAKT

  QiHuset
  Karen-Kathrine Schmidt
  Adresse: Rolfsgade 109
  6700 Esbjerg
  Mobil: 60866295
Copyright QiHuset | 2014 |