Minh, som kommer fra Vietnam og boet og arbejdet i Sverige i 11 år, kom for syv år siden ud for en trafikulykke, hvor ryggen blev svært skadet og et ben brækket. Fem år efter ulykken havde han stadigvæk mange smerter i både i ryggen og benet. I Vietnam havde Minh trænet Kung Fu og vidste derfor, hvordan man kan samle energi til hænderne og bruge den til kamp.
– Jeg er vant til at se folk træne Tai Chi i parkerne hjemme i Vietnam og ved, at det giver Qi (livsenergi). Jeg har lært at anvende Qi i Kung Fu, men har aldrig lært at anvende den til at fylde eller rense kroppen. Allerede efter et par dages træning oplevede jeg, at smerterne blev mindre for at forsvinde helt efter et halvt år.

Minh træner både morgen og aften, og han siger, at hvis han snyder med det, mærker han, at smerterne kommer tilbage. – Nu ved jeg, at tilstrækkelig træning, holder jeg mig smertefri, siger han glad.

Skrevet af: admin  |  Kommentarer lukket til Smerter  |  QiGong

Comments are closed.

 • QiHUset

  TKM – traditionel kinesisk medicin / lægekunst kan føres flere end 4-5000 år tilbage og har en lang historie bag sig.
  I det gamle Kina indså man, hvilken indflydelse følelser, livsstil og omgivelser har på vores velbefindende. En forudsætning for sundhed, harmoni og et langt liv var og er balance. For meget eller for lidt fører til ubalance og hindrer den frie strøm af Qi (energi) i kroppen.
  Akupunktur og QiGong er to metoder til at opløse blokeringer og fremme balance i kroppen.
 • KONTAKT

  QiHuset
  Karen-Kathrine Schmidt
  Adresse: Rolfsgade 109
  6700 Esbjerg
  Mobil: 60866295
Copyright QiHuset | 2014 |