En patient udtrykte stor glæde, da hun kom til behandling i akupunktur anden gang. Hun havde lyttet til min anbefaling om at tillade nogen depressive tanker at være der samtidig med, at hun bankede på håndryggen. Selv om jeg ved det virker, var jeg alligevel forundret, idet det var det absolut enkleste, der kunne siges om Tankefeltterapi.

Skrevet af: moderator  |  Kommentarer lukket til Tankefeltterapi  |  Ikke kategoriseret

Comments are closed.

 • QiHUset

  TKM – traditionel kinesisk medicin / lægekunst kan føres flere end 4-5000 år tilbage og har en lang historie bag sig.
  I det gamle Kina indså man, hvilken indflydelse følelser, livsstil og omgivelser har på vores velbefindende. En forudsætning for sundhed, harmoni og et langt liv var og er balance. For meget eller for lidt fører til ubalance og hindrer den frie strøm af Qi (energi) i kroppen.
  Akupunktur og QiGong er to metoder til at opløse blokeringer og fremme balance i kroppen.
 • KONTAKT

  QiHuset
  Karen-Kathrine Schmidt
  Adresse: Rolfsgade 109
  6700 Esbjerg
  Mobil: 60866295
Copyright QiHuset | 2014 |