Tankefeltterapi.

I går havde jeg en patient til akupunktur. Det var anden gang, hun kom. Første gang fortalte hun om de depressive tanker, hun havde. I går kom hun så og fortalte, hvor glad hun havde været for min anbefaling om at tillade ubehaget at være der samtidig med, at hun skulle banke på håndryggen. Hendes succes glædede mig selvfølgelig, men også at der skal så lidt til somme tider.

Skrevet af: moderator  |  Kommentarer lukket til Nyheder.  |  Ikke kategoriseret

Comments are closed.

 • QiHUset

  TKM – traditionel kinesisk medicin / lægekunst kan føres flere end 4-5000 år tilbage og har en lang historie bag sig.
  I det gamle Kina indså man, hvilken indflydelse følelser, livsstil og omgivelser har på vores velbefindende. En forudsætning for sundhed, harmoni og et langt liv var og er balance. For meget eller for lidt fører til ubalance og hindrer den frie strøm af Qi (energi) i kroppen.
  Akupunktur og QiGong er to metoder til at opløse blokeringer og fremme balance i kroppen.
 • KONTAKT

  QiHuset
  Karen-Kathrine Schmidt
  Adresse: Rolfsgade 109
  6700 Esbjerg
  Mobil: 60866295
Copyright QiHuset | 2014 |