I weekenden deltog jeg i en messe på Tobakken i Esbjerg. Det foregik som sædvanligt stille og roligt. Folk, jeg snakkede med, havde alle noget at fortælle eller at spørge om. Et par blev meget overrasket over, at bl. a. det at kigge på tungen er en hjælp til at lægge en diagnose, altså se hvor på kroppen ubalancen sidder, om det ligger yderligt eller i dybet, eller om det har med varme, kulde, tørhed mm. at gøre. Måske kan det også interessere alle andre.

Skrevet af: moderator  |  Kommentarer lukket til Tungediagnose  |  Akupunktur, Ikke kategoriseret

Comments are closed.

 • QiHUset

  TKM – traditionel kinesisk medicin / lægekunst kan føres flere end 4-5000 år tilbage og har en lang historie bag sig.
  I det gamle Kina indså man, hvilken indflydelse følelser, livsstil og omgivelser har på vores velbefindende. En forudsætning for sundhed, harmoni og et langt liv var og er balance. For meget eller for lidt fører til ubalance og hindrer den frie strøm af Qi (energi) i kroppen.
  Akupunktur og QiGong er to metoder til at opløse blokeringer og fremme balance i kroppen.
 • KONTAKT

  QiHuset
  Karen-Kathrine Schmidt
  Adresse: Rolfsgade 109
  6700 Esbjerg
  Mobil: 60866295
Copyright QiHuset | 2014 |