Slangefobi

Dorete.
Siden mit 5. År har jeg haft slangefobi i en grad, så jeg f. eks. var nødt til at rejse mig og gå rundt, hvis der blev vist en slange i TV.
I Randers Regnskov kunne jeg ikke gå igennem terrariet. Jeg blev direkte dårlig af at se et billede af en slange – selv en tegning. Ja, bare der blev talt om slanger.
Efter behandlinger hos Karen-Kathrine kan jeg se på en slange, sagtens læse på en side, hvor der er et slangebillede, kan sidde roligt og se naturprogrammer med slanger osv.
Selv om vi i Danmark ikke konfronteres med slanger, så er de der til overmål, når man har en slangefobi.
Det er en stor lettelse at være af med.

Skrevet af: admin  |  Kommentarer lukket til Slangefobi  |  Tankefeltterapi

Hvepsefobi

Susanne bliver behandlet for angst for hvepse, hvor hendes mål er at kunne være til stede uden at flygte. Ved behandlingens start er hendes SUD på ti og det ender nede på to. Undervejs føler hun ubehag ved at tænke på at kunne dø, at lægge låg på og til sidst at være ensom i tosomhed. Sidst i forløbet har hun et billede i kroppen af noget sort, som opløses.

Skrevet af: admin  |  Kommentarer lukket til Hvepsefobi  |  Tankefeltterapi

Sorg

Eva fortæller: – Jeg følte stor sorg over at have mistet så mange omkring mig, og jeg fik en meget stærk reaktion. I lang tid oplevede jeg at se et billede af et stort spørgsmålstegn med stærke turkise farver. Jeg græd meget. Bagefter følte jeg stor mathed, tyngde i både krop og ben og en endelig en forløsning med undren. Jeg startede med et ønske om at blive fri for smerter ned i højre balle. På SUD-skalaen var jeg på seks, men det ændrede sig hurtigt først til otte ved tanken ” Det holder aldrig op,” og derefter til ti ved følelserne omkring ”handlingslammet og sorg”. Efter behandlingen har jeg det meget bedre både psykisk og fysisk.

Skrevet af: admin  |  Kommentarer lukket til Sorg  |  Tankefeltterapi

Spiseforstyrrelser – afhængighed af sukker

Sofie fortæller: – Mit ønske med behandlingen var at komme af med min afhængighed af søde sager – specielt is. Imens jeg blev banket på forskellige punkter, havde jeg et billede af, at jeg spiste den ene store is efter den anden, indtil jeg ikke kunne mere.

En uge efter behandlingen, hvor Sofie selv har arbejdet med TFT fortæller hun: – Terapien har virket i forhold til at mindske min lyst til at spise søde sager. Jeg har banket ca. fem gange dagligt og fundet ud af, at det hele handler om mit selvværd.

Skrevet af: admin  |  Kommentarer lukket til Spiseforstyrrelser – afhængighed af sukker  |  Tankefeltterapi

Præstationsangst

Sara fortæller: – Mit problem er tanken om at ryste på hånden, hvis jeg skal løfte et glas eller f.eks. en kaffekop, når jeg skal møde nye mennesker. Det opstår altid, når jeg skal møde nogen, jeg gerne vil give et godt indtryk af mig selv. Og her koncentrerer jeg mig så meget om IKKE at ryste på hånden, at jeg netop gør det. Under behandlingen følte jeg ubehaget, men også, at det efterhånden blev mindre. Ubehaget startede på syv på SUD-skalaen og endte nede på tre.

Skrevet af: admin  |  Kommentarer lukket til Præstationsangst  |  Tankefeltterapi

Min egen klienthistorie

Jeg har aldrig kunnet svømme. Og mit egentlige problem var, at jeg ikke kunne/turde give slip.
Under uddannelsen som tankefeltterapeut, som bl.a. foregik i Tyrkiet, var der rig mulighed for at tage en svømmetur ved stranden eller i et svømmebassin. Først prøvede jeg at gå i bassinet, men da jeg prøvede at give slip, blev jeg helt stiv i kroppen. Senere fik jeg en behandling med TFT, og derigennem oplevede jeg, at mine ben var som jernstænger. Ubehaget var syv på SUD-skalaen og efter behandlingen var det helt nede på tre. Samme dag prøvede jeg igen at give slip i vandet, og det lykkedes! Jeg kunne nu flyde uden problemer og endda tage nogle svømmetag og komme fremad. Og det var en stor sejr for mig, som altid har været utryg i vandet.

Skrevet af: admin  |  Kommentarer lukket til Min egen klienthistorie  |  Tankefeltterapi
 • QiHUset

  TKM – traditionel kinesisk medicin / lægekunst kan føres flere end 4-5000 år tilbage og har en lang historie bag sig.
  I det gamle Kina indså man, hvilken indflydelse følelser, livsstil og omgivelser har på vores velbefindende. En forudsætning for sundhed, harmoni og et langt liv var og er balance. For meget eller for lidt fører til ubalance og hindrer den frie strøm af Qi (energi) i kroppen.
  Akupunktur og QiGong er to metoder til at opløse blokeringer og fremme balance i kroppen.
 • KONTAKT

  QiHuset
  Karen-Kathrine Schmidt
  Adresse: Rolfsgade 109
  6700 Esbjerg
  Mobil: 60866295
Copyright QiHuset | 2014 |